Reklámvíz

Marketingötletek és ajánlatok

’Üdítő ötlet, amellyel tartós benyomás érhető el’

 

Nézzen körbe maga körül és számolja össze, hányan visznek magukkal, tartanak az asztalukon, autójukban, táskájukban, közelükben valamilyen ásványvizet, vagy hányan sétálnak ásványvizes palackokkal a kezükben! Képzelje el, hogy ezeken a palackokon az Ön márkája, üzenete vagy hirdetése jelenik meg! Cégünk azért dolgozik, hogy ezt a kedvező árú és egyedi reklámeszközt Ön minél jobban ki tudja használni marketing céljainak megvalósítására. Hozzáértő csapatunk az ásványvizes címke megtervezésétől kezdve a Reklámvizes promóciók megszervezésén át, mindenben szívesen segít Önnek!

 

Reklámkampányokhoz, promóciókhoz

alt Minden cég számára fontos az, hogy versenytársaitól megkülönböztesse magát, termékeit hatásosan reklámozza és sikeresen vezesse be azokat a piacra. A Reklámvíz segítségével az Ön cége vagy terméke neve, logója, vagy akár hirdetése tovább marad a célközönség kezében és emlékezetében, mint a legtöbb reklámozási módszerrel.  A fogyasztók szívesen fogadják az ásványvizet, magukkal viszik és elfogyasztják azt, miközben mindig szem előtt lesz az Ön, címkén elhelyezett üzenete!

 

 

 

Céges rendezvényekhez, megjelenésekhez

alt

A céges rendezvényeken, tárgyalásokon, kiállításokon vagy expókon szórólap és cukorka helyett osszon Reklámvizet! Az ügyfelei és a látogatók örülni fognak az ásványvíznek, a szórólappal ellentétben ezt nem utasítják vissza. Az ásványvíz címkéjén több információt lehet elhelyezni, mint egy cukorka csomagolásán. Az ásványvizet hordozni fogják magukkal az emberek addig, amíg el nem fogyasztják azt, így eközben mások is találkozni fognak a palackon elhelyezett üzenettel!

 

 

 

Sporteseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez

alt

Egy kis figyelmesség az Ön részéről, ugyanakkor jól célzott reklám is. Az Ön által szponzorált vagy szervezett sporteseményen, szabadtéri rendezvényen osszon a sportolóknak és nézőknek frissítőül saját logójával, termékével, hirdetésével címkézett Reklámvizet és minden résztvevő örömmel fog Önre és az eseményre visszagondolni!

 

 

 

 

Adománygyűjtés, szponzoráció

alt

Képzelje el, hogy cége adománygyűjtő rendezvényén, kampányán olyan ásványvizet oszt szét a résztvevőknek, melynek címkéjének egy részén az Ön szervezetének a neve, az adománygyűjtés célja szerepel, míg a címke más részén a támogatóinak, szponzorainak neve van feltűntetve. A támogatói finanszírozzák a reklámvizet, cserébe szerepelnek a címkén, az ásványvízzel pedig Ön kampányol a céljáért.

Legyen bármilyen eseménynek a ’vizes szponzora’ és ott mindenki az Ön nevével a kezében fog sétálni!

 

 

 

Különleges alkalmak

alt

Tegyen minden alkalmat, a teljesség igénye nélkül például eljegyzést, esküvőt, évfolyam-találkozót, érettségi bankettet, diplomaosztót még emlékezetesebbé az ásványvizes palack címkéjén feltüntetett saját fotókkal, kedves, személyre szóló üzenetekkel. A Reklámvíz kiválóan passzol minden eseményhez és hozzájárul ahhoz, hogy az adott ünnep maradandó emléket hagyjon minden résztvevőben, vendégben!

 

 

 

 

Wellness, fitness és egészségügy

alt

Az egészségre, az egészséges életmódra való felhívásra mi lehetne a legalkalmasabb eszköz, mint a tiszta ásványvíz? Ha pedig az ásványvizes palack címkéjén az Ön cégének logója, hirdetése vagy üzenete is szerepel, az egészséges életmód támogatása mellett Ön a saját cégét is reklámozza!